Matematik

Antal led

05. september 2008 af Kysr (Slettet)

Hej.

Ville høre, om jeg har fundet det rigtige antal led:

a) 5 - 8 * x + y - 1 = 4 led

b) 1 - 4 * (9 - 1) + x = 3 led

c) -y + 2 * x = 2 led


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2008 af badooo (Slettet)

Det ser fint ud.

Men prøv at samle dine spørgsmål under samme emne.


Svar #2
05. september 2008 af Kysr (Slettet)

Tak for hjælpen. Det skal jeg huske. :b


Skriv et svar til: Antal led

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.