Matematik

Hævning af parenteser

05. september 2008 af Kysr (Slettet)

Hej.

Ville høre, om jeg har hævet parenteserne rigtigt:

a) - (2 - x) + (3y - k) = -2 + x + 3y - k

b) 14k - (-9 + t) = 14k + 9 - t

c) (-m - 1) - (-2n - k + h) = -m - 1 + 2n + k - h


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2008 af juventuz (Slettet)

De er fine


Svar #2
05. september 2008 af Kysr (Slettet)

Tak for hjælpen. :b


Skriv et svar til: Hævning af parenteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.