Matematik

brøk

05. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen er der nogen der vil hjælpe mig med den her opgave :    56 - 8 4/9
 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2008 af juventuz (Slettet)

går ud fra, at opgaven er 56-(8+(4/9))

i så fald:

56-8+(4/9)=56-9+(5/9)=47+(5/9)


Svar #2
05. september 2008 af hej. (Slettet)

nej opgaven er 56 - 8 4/9  (det bliver minnuset med en brøk, der er ikke noget plus tal mellem 8 og 4/9 )   :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2008 af badooo (Slettet)

Well...

Der kan stå gange mellem dem så. Men jeg går ud fra, at der menes det man kalder "otte, fireniendedele".

Vi omskriver 8 til en brøk med 9 i nævneren, ved simpelthen at gange 8 med 9 (det gir 72), tegne en brøkstreg og skrive 9 under 72.

Dvs. vi har:

56 - 72/9 + 4/9 = 56 - 76/9

Vi omskriver 56 til en brøk med 9 i nævneren på samme måde:

56 = 504/9

Dvs. vi har:

504/9 - 76/9 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2008 af eldurum (Slettet)

46,7


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2008 af mathon

56 - 8 4/9  = 56 - (8 + 4/9) = 56 - 8 - 4/9  = 48  -  4/9  =  47 + 1  -  4/9  =  47 + 9/9 - 4/9 =

47 + 5/9  = 47 5/9


Svar #6
06. september 2008 af hej. (Slettet)

tak alle sammen :)


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.