Fysik

Hjælp

06. september 2008 af spørg mig (Slettet)

Hej alle sammen er i søde og hjælpe mig med dette? 

En bil køre med farten 60 km/t. Hvor meget er det udtrykt i m/s? samme spørgsmål for 110 km/t.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2008 af juventuz (Slettet)

60km/t=(60/3.6) m/s=16.66 m/s

110km/t=(110/3.6) m/s=30.55m/s
 


Svar #2
06. september 2008 af spørg mig (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.