Matematik

Vektore og parallellogramer

07. september 2008 af miserable (Slettet)

Hej

Jeg har en opgave der lyder på:

I en orienteret plan er givet en vektor a med længde 3. En vektor b er bestemt ved:

b=3/2 gange vektor a + vektor â

Beregn arealet af det parallelogram der udspændes af vektorerne a og b.
Beregn vinklen mellem vektor a og a-b
Beregn længden af projektionen af a på b

Håber der er nogle som gider at hjælpe mig igang 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af peter lind

Areal=|a×b|

a·(a-b)=|a||a-b|cos(v) hvor v er den mellemliggende vinkel.

længden af projekttionen af a på b=|a·b|/|b|


Skriv et svar til: Vektore og parallellogramer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.