Matematik

HJÆLP !HASTER !

08. september 2008 af Sally_933 (Slettet)

fatter den ikk !! '

a) 2x + 1

    _____          = 5.

       3         

b) 3x - 2

   ______      = 5x - 60.

        4

c)  2x                  2

    ___      +     ___       =  4.

      3                   3


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af ibibib (Slettet)

a) Gang med 3 på begge sider af lighedstegnet, så har du

2x + 1 = 15


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2008 af juventuz (Slettet)

Lær dog at dividere er med "/" !!! Sikke et rod.

Læs dine andre tråde og lær af svarene. Så kan du også løse disse med lethed


Skriv et svar til: HJÆLP !HASTER !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.