Matematik

Lignning

08. september 2008 af mini_tp (Slettet)

Jeg vil gerne vide hvordan jeg regner den her ud, den skulle gerne gi' 2
men kan ik' får den til at blive det

9-x = 8x + 11
 4       3

og så er den her, jeg ved ikke lige hvordan jeg skal regne den ud

x + 3x - 7 - 2x + 15 = 1 3(3 - 2x)
3      6            15         2       10

Kan i hjælpe mig med at lave udregningen ? så jeg forstår den ? (= mange tak ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du kan gange over kors i dem alle sammen. Det vil hjælpe dig på vej :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2008 af mathon

..gang med 30 på begge sider...


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/130295
 


Skriv et svar til: Lignning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.