Matematik

reducer

08. september 2008 af islænder (Slettet)

reducer disse udtryk:

(x+1)*(x-1) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af mathon

reducer dette udtryk - der er kun ét

x2 - 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

(x+1)(x-1)=x2-1

Hvor er det/de andet/andre udtryk? Du skriver disse udtryk.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2008 af Danielras (Slettet)

(a+b)*(a-b)=a^2-b^2


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.