Matematik

pls pls help me

09. september 2008 af Miasss (Slettet)

Håber virkelig nogle kan hjælpe mig, ved virkelig  ikke hvordan jeg skal regne opg c pls pls

http://peecee.dk/upload/view/130414

a)  |CD| = 6,07

b) vinkel c = 44,26  vinkel b = 19,74

c) Beregn |BC|


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af ibibib (Slettet)

Du regner rigtigt.

Hvorfor kan du ikke bestemme |BC|? Du kender 3 vinkler og en side i trekanten.


Svar #2
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

ved bare ikke hvilke formel jeg skal bruge ?


Skriv et svar til: pls pls help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.