Matematik

Isoler t = 5/9*(F-32)

10. september 2008 af Gylledrengen (Slettet)

Isoler t = 5/9*(F-32) så resultatet bliver F = ...


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

t=5/9*(F-32)

9t/5=F-32

F=9t/5+32


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2008 af Isomorphician

t/(5/9) = F - 32

9t/5 + 32 = F


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Yes, jeg kom først! :P


Skriv et svar til: Isoler t = 5/9*(F-32)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.