Matematik

Til mathon!

10. september 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Jeg har sendt en besked til dig!


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Så vent til han svarer!


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2008 af mathon

opg. 2

a)
s = 0,18*3,14*5000/60 = 47,1 m/s


b)

d = S*60/(π*a)


Skriv et svar til: Til mathon!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.