Matematik

Vektorer hjælp

10. september 2008 af Tara987 (Slettet)

om to vektorer a og b gælder

|a|=2

|b|=3

|a+b|=3

beregn gradtallet for vinklen mellem a og b


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2008 af peter lind

(a+b)2 = a2 +b2 + 2a·b


Svar #2
10. september 2008 af Tara987 (Slettet)

men hvordan skal jeg gøre det er helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2008 af peter lind

Du har længden af vektorerne og dermed også deres kvadrater. Du kan derfor finde a·b =|a||b|cos(v), hvor v er den mellemliggende vinkel.


Skriv et svar til: Vektorer hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.