Matematik

Brøker.

12. september 2008 af nynne258 (Slettet)

Jeg kan godt fremgangsmetoden for stykkerne, men hvordan skriver man resultatet når der er både bogstaver og tal med i:

3x+3w=

aU-ay-aw=

(a+x)(a-x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2008 af ibibib (Slettet)

Det er da ikke brøker. Hvad består opgaven i?


Svar #2
12. september 2008 af nynne258 (Slettet)

sorry. ligninger


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2008 af janko (Slettet)

tror du ikke det er reducering?

således:

3x+3w= 3(x+w)

aU-ay-aw= a(U-y-w)

(a+x)(a-x)= (a+x)(a-x)
 


Skriv et svar til: Brøker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.