Engelsk

forskelle

12. september 2008 af caroline07 (Slettet)

Hej .

Er der en som kan forklare mig forskellen på følgende ord:

feel - fell - felt

of - off?

På forhånd tak


Svar #1
12. september 2008 af caroline07 (Slettet)

obs. det skal så lige sigen at jeg mente BETYDNINGSFORSKELLEN for disse ord !!


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2008 af Mester_Bean (Slettet)

feel = at føle
fell = jeg faldt (datid af at falde)
felt = jeg følte (datig af at føle)

of = "af" som i "some of them" osv..., genetivsudtryk
off = som i turn it off


Svar #3
13. september 2008 af caroline07 (Slettet)

men hvad er forskellen på of og off?

hvornår bruger man det ene ord og hvornår bruges det andet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2008 af banjobouner (Slettet)

Du bruger kun off når det er noget der er slået fra eller slukket osv osv..


Skriv et svar til: forskelle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.