Matematik

Brøkker;)

14. september 2008 af KME89 (Slettet)

Hej jeg have hjælp til disse opgaver :)

a) 23/17 * 53 = 1173/17

b) 22/12:11*16= 352/132

c) 3a/7b*4b= 12a/7b


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2008 af juventuz (Slettet)

a) gang ind i brøk. gang med 17 på begge sider und so weider...


Skriv et svar til: Brøkker;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.