Matematik

lille opgave

15. september 2008 af visuu1 (Slettet)

Hej nogen der vil hjælpe mig med denne opgave:

-  løsningen ->a*->b = 21, når

->a = (1/2) , ->b (x/x^2)

pf. tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2008 af mathon

dan skalarproduktet af
vektor_a's og vektor_b' koordinater
og
sæt det lig med 21.

Løs den fremkomne  ligning med hensyn til x


Svar #2
15. september 2008 af visuu1 (Slettet)

er det sådan her :

(1  x)
(2   x^2) = 21


Skriv et svar til: lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.