Matematik

Trekant

16. september 2008 af MalteJørgensen (Slettet)

 Hey alle.

mangler en opgave til aflevering, og har glemt hvordan man regner den ud.

plz hjælp

I en trekant ABC er:

Vinkel a 25°, vinkel b 20° og A-B 4,72 cm

Beregn højden fra C på siden AB


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af mathon

½*hc*c  = T = (c2/2)*(sin(A)*sin(B)/sin(C)
hvoraf

hc = c*(sin(A)*sin(B)/sin(A+B)

da

sin(C) = sin(180°-(A+B)) = sin(A+B)


Svar #2
16. september 2008 af MalteJørgensen (Slettet)

 kan godt se hvad du mener , men i hc = c*(sin(A)*sin(B)/sin(A+B)

 er c grad eller længde?? for vi har jo ikke nogen længe af enten a-c eller c-b


Svar #3
16. september 2008 af MalteJørgensen (Slettet)

dahm haha blev færdig i sidste øjeblik... det er jo sygt!!!!! tak for hjælpen Mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2008 af mathon

c = |AB| = 4,72 cm


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.