Matematik

vektor haster

16. september 2008 af Tara987 (Slettet)

om to vektor a og b gælder, at

(2a-b)*(a+b)=45,  længden af vektor a = 6 og a*b=-2

bestem længden af vektor b og et gradtal for vinklen mellem a og b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af peter lind

Gang paranteserne i den første ligning ud. Du vil få en ligning, der indeholder a2(kendes), b2(kendes ikke) a*b(kendes) Du kan altså finde b2 af ligningen. Dernæst findes vinklen af a*b=|a||b|cos(v), hvor v er den mellemliggende vinkel.


Skriv et svar til: vektor haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.