Matematik

differential

16. september 2008 af sunshine87 (Slettet)

der er to jeg ikke rigtige kan finden ud af:

f(x) = 2√x - 5/x -4

0g

f(x) = x2 (3x4- 2x + 3/x2 - 2/x3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af Isomorphician

√x = x1/2

5/x = 5x-1

i den anden kan du gange x2 ind i parentesen


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2008 af juventuz (Slettet)

f(x) = 2√x - 5/x -4

f'(x)=(2/(2*√x))-(-5/x2)=(1/√x)+(5/x2)


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.