Engelsk

besværlig ord

16. september 2008 af KLDP (Slettet)

Er der nogen der kan fortælle mig hvad "bilayer" betyder... eks. "The lipid bilayer" .. kan ikke rigtigt slå det op. og er ikke klar over den konkrte betydning af ordet...


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af Da-ted (Slettet)

Bi = 2 eller dobbelt

Layer = lag

Lipid = lipid = fedtstof

Altså et dobbeltfedtlag... lyder som noget cellehalløj. Måske kan du slå det op i leksika?:s


Svar #2
16. september 2008 af KLDP (Slettet)

når ja selvfølgelig.. nu giver det også bedre mening..-) det er i forbindelse med cellemenbranen, som jo er sammensat af et dobbeltfedtlag..

tak for hjælpen..


Skriv et svar til: besværlig ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.