Matematik

Reducer

17. september 2008 af Weberen (Slettet)

Er helt lost her:

a-½  /  a ^ 5/2            * a3

bare et lille fingerpeg om hva jeg skal ville være dejligt


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2008 af Isomorphician

xa/xb = xa-b

xa*xb = xa+b


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2008 af mathon

a / a 5/2 * a3  = a *a-5/2*a3  = a-½-(5/2)+3  = a0 = 1


Svar #3
17. september 2008 af Weberen (Slettet)

ja okay Marthon, igen er du min redningsmand... det er utrolig dejligt med din hjælp


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.