Matematik

Isolere x

18. september 2008 af surfact1 (Slettet)

Hvordan isolere jeg x i den her ligning og hvorfor?

0. 4= x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

0.4 = x(1/2)

<=>

x = 0.42


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2008 af ursulladk (Slettet)

En måde at isolere x på kan være at tage logoritmen, så du får:

ln(0.4)=1/2*ln(x)

gange med 2, og så opløfte i e:

e^(2*ln(0,4))=x


Skriv et svar til: Isolere x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.