Matematik

Fortegnsvariationer

20. september 2008 af Signesp (Slettet)

Hello people. Er der nogen der kan finde fortegnsvariationer af disse nedestående 2. gradpolynomier?

a) f(x) = x2 – 7 • x + 12
b) f(x) = -x2 + 10 • - 25
c) f(x) = -x2 + 2 • x –13
d) f(x) = x2 –6 • x + 9
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2008 af mathon

brug MM-reglen
se
http://peecee.dk/upload/view/128879


Skriv et svar til: Fortegnsvariationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.