Matematik

Simpel udregning

24. september 2008 af P.L. (Slettet)

Har lidt problemer.

jeg skal finde Procent solstråling bundet i nettoproduktionen (%), hvilket udregnes på følgende måde:[100%*M/N = O]
 

M = 22930 kJ/m2

N = 3,7 * 106 kJ

Hvad får i det til, jeg undrer mig nemlig lidt over mit tal..

Håber i vil hjælpe, på forhånd tak..:)


Svar #1
24. september 2008 af P.L. (Slettet)

Tror jeg har klaret den, har fået den til 0,61973 % kan det passe?


Skriv et svar til: Simpel udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.