Biologi

Shannon-weaver

25. september 2008 af 12we34rt (Slettet)

i min diskussion skal jeg sammenligne mine shannon-weaver indexs fra de forskellige lokaliteeter, didde ser således ud:

 
Diversitetsindeks H =
1.034
 

Diversitetsindeks H =
0.6938
 

Diversitetsindeks H =
0.626
 

Hvad kan man sige er totalt lost. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af Zipzap112 (Slettet)

Læs og forstå: http://psychology.exeter.ac.uk/lundy/shannon.htm


Skriv et svar til: Shannon-weaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.