Matematik

Hyperbel

25. september 2008 af Miasss (Slettet)

Grafen for en hyperbel f(x) = a/x går gennem punkterne (3,2) og (x0, 1/3).

bestem a

2 = a/x
3 · 2 = a/3 · 3
6 = a
 

bestem x0

1/3 = 6 / x0 <-- så kan jeg ikke komme videre


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Isoler x0

1/3=6/x0 <=> 3=x0/6 <=> x0=3*6=18
 


Skriv et svar til: Hyperbel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.