Matematik

RUMFANG AF EN KEGLE

26. september 2008 af Kurd19 (Slettet)

Hvordan angiver man en rumfang i liter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2008 af mathon

1 dm3 = 1 L

1m3 = 1000 L

1 cm3 = 0,001 L


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2008 af mathon

hvis keglens højde og radius måles i dm
fås

V = (1/3)*h*π*r2 med enheden dm*dm2 = dm3 = L


Svar #3
26. september 2008 af Kurd19 (Slettet)

Nå, okay. Takker


Skriv et svar til: RUMFANG AF EN KEGLE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.