Matematik

Reducere: h^2 - h^3 ??

27. september 2008 af 1g (Slettet)

Hvordan kan man reducere :

h^2 - h^3

så der kun er ét led tilbage??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af mathon

h2 - h= h2*1 - h2*h = h2(1-h)


Svar #2
27. september 2008 af 1g (Slettet)

ok..

men jeg kan bare ik komme videre alligevel.. Her er ligningen hvor jeg skal isolere h:

523,6 / (3*5*pi^2) = h^2 - h^3

Hvad gør jeg så nu??


Skriv et svar til: Reducere: h^2 - h^3 ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.