Matematik

brøker

27. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen jeg har hjemmeopgave for til på mandag vil i være søde og hjælpe mig med de her opgaver: 4 1/12 + 12  3/4 =              23 4/7 - 7 1/3=                  6 2/3 * 8=              1/4 + 2/3 + 5/6 =                     på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af dnadan (Slettet)

Øhm, hvad går opgaverne ud på? - Og skriv evt. egne bud.

Men hint: Fællesnævner og ta' et ordentligt kig på dine brøkregneregler, dem for du brug for senere under din uddannelse.


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.