Matematik

Vektorregning

28. september 2008 af ABreine (Slettet)

Hey alle

Kan sq ikk lige klare denne opgave, kan ikke lige få ideen, så håber der er nogen der kan hjælpe mig.

Den lyder således(a og b er vektorer i planen):

Bestem længden af |a| og |b| samt vinklen mellem a og b når:

a*(2a+b)=13             ,          a*(a+2b)=-1                  ,         (a+b)*b=20

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2008 af janko (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=411086


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.