Matematik

Jeg er lost er du??

28. september 2008 af lawittca (Slettet)

Hej jeg sider lige med en mat aflevering til på tirsdag men skal helst ha lavet den idag og er helt lost i to af opgaverne?? måske du ku hjælpe mig på vej med disse opgaver.

på forhånd tak :)

opg. 2

arealet af en Trekant er 9,3m2

Beregn længderne h, |DC|, |AC|, |BD|, |AB| er vinklen BAC ret?

angivne mål:

C=60º, |BC|=6,4m.

Jeg ville mene ud fra tegningen at vinkel BAC er ret

opg. 4

a) Bestem: Σ7z = 4(8z-z2)

b) Løs ligningen: Log(x)/7=4/9


Svar #1
28. september 2008 af lawittca (Slettet)

Jeg glemte forresten lige opgave 4 c

c) løs ligningen (7/2) * (4/3)x = (13/5) * (8/9)x


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

2

Hertil laver du en tegning med de angivne mål og vurderer derefter, om der er nogle formler du kan bruge

4

b) Log(x)/7=4/9

log(x)=(4/9)*7

x=10(4/9)*7

I c'eren skal du igen have fat i logaritmeregnereglerne


Svar #3
28. september 2008 af lawittca (Slettet)

ny note vinkel BAC er ikke ret alligevel.. XD


Svar #4
28. september 2008 af lawittca (Slettet)

tja men er ikke så god til logaritmer derfor kan jeg ikke finde ud af 2 eren og 4c XD

men tak for 4b :)


Skriv et svar til: Jeg er lost er du??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.