Matematik

hjælp! lommeregner problm

28. september 2008 af cebs (Slettet)

(:

Min lommeregner kan ikke regne dette så jeg ville blive glad hvis nogen kunne fortælle mig svaret.

7√128 = ?

På forhånd tak (:
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af mathon

128^(1/7)


Svar #2
28. september 2008 af cebs (Slettet)

Ja okay, men det er fordi jeg har dette her stykke som jeg ikke kan få til at give mening : 7√x=2
 

Hvad er x ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. september 2008 af cmcdk (Slettet)

hvis du har TI-89 skal du trykke F2 og vælge 1:solve(

skriv: solve(x^(1/7) = 2 , x)

x=128


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2008 af mathon

(7√x)7 = 27

x = 27 = 128

som vist i #3


Skriv et svar til: hjælp! lommeregner problm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.