Matematik

Tja jeg er lost.. hva med dig ;)

29. september 2008 af lawittca (Slettet)

Hej jeg sider lige med en mat aflevering til imorgen og er helt lost i to af opgaverne?? måske du ku hjælpe mig med at regne dem for kan ikke finde ud a Sinus og Cosinus selvom jeg ved det er det man skal bruge? og forstår ikke tegnet Σ

på forhånd tak :)

PS: jo flere indlæg jo bedre :)

opg. 2

arealet af en Trekant er 9,3m2

|DC|, |AC|, |BD|, |AB|

angivne mål:

C=60º, |BC|=6,4m. og h=2,9

opg. 4

a) Bestem: ∑7z = 4(8z-z2) Hvor z er skrevet under 7 på papriet

c) løs ligningen (7/2) * (4/3)x = (13/5) * (8/9)x


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af mathon

hvilken højde er der tale om

ha, hb eller hc ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2008 af DMUS (Slettet)

Jeg ha svaret på a og c i din anden tråd.

Du er nødt til at skrive hva du er bedt om i opgave 2, forstår jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2008 af mathon

opgave 4
a) se
http://peecee.dk/upload/view/132943


Svar #4
29. september 2008 af lawittca (Slettet)

det er h


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2008 af mathon

i en 30-60 trekant er den mindste katete lig med den største katete divideret med √(3) og hypotenusen er det dobbelte af den mindste katete

T = 9,3 = ½*ha*6,4,

hvoraf

ha = 9,3/3,2 = 2,90625

|CD| = ha/√(3) = 2,90625/√(3) = 1,67792

|AC| = 2*1,67792 = 3,3555

|BD| = |CB| - |CD|

|AB| = √(ha2 + |BD|2)

B = tan-1(ha/|BD|)

A = 180°-60°- B


Skriv et svar til: Tja jeg er lost.. hva med dig ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.