Matematik

Potensregneregler

29. september 2008 af radiatorseng (Slettet)

Hvordan isolere jeg t når ligningen hedder:

y=31,5·0,887t

På forhånd tak!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

y = 31.5·0.887t

y/31.5 = 0.887t

ln(y/31.5) = t · ln(0.887)

t = ln(y/31.5)/ln(0.887)


Svar #2
29. september 2008 af radiatorseng (Slettet)

TUSIND TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: Potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.