Matematik
Matematik opgave
07. oktober 2004 af
kralle (Slettet)
Hej
Jeg har utroligt store problemer med nedenstående opgave, derfor håber jeg at i kan hjælpe mig i gang med den.
Jeg forventer ikke i skal lave opgave for mig, bare hjælpe mig i gang.
Vis at sin(cos-1(x)) = Kvadratroden af (1-x^2), for alle x i intervallet -1,1
PÅ forhånd tak for hjælpen.
Jeg har utroligt store problemer med nedenstående opgave, derfor håber jeg at i kan hjælpe mig i gang med den.
Jeg forventer ikke i skal lave opgave for mig, bare hjælpe mig i gang.
Vis at sin(cos-1(x)) = Kvadratroden af (1-x^2), for alle x i intervallet -1,1
PÅ forhånd tak for hjælpen.
Svar #3
08. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
Det er korrekt, at sin(acos(x))=sqrt(1-x^2). Det kan ses ved at tegne en retvinklet trekant i enhedscirklen.
Svar #4
17. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/opg/ungdomsopg.php?o=3435
Skriv et svar til: Matematik opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
