Biologi

Tips til biologiopgaver: Neurotoksin, Borrelia og DNA-profiler

02. oktober 2008 af Fieeh (Slettet)

Hejsa

Jeg har fået 3 opgaver i biologi, jeg har lidt problemer med at få til at fylde - og der var ingen opgaver herinde at finde inspiration fra (så mine svar bliver lagt ud bagefter).

Det kræver at du har opgaverne, da jeg ikke kan uploade hele opgaven herinde. De skulle være fra nogle tidligere eksamenssæt.

Nr. 1: Neurotoksin fra den thailandske cobraslange

Nr. 2: Bakterien Borrelia Burgdoferi, flageller og sammenlignet med Syfilis-bakterien (T. pallidum)

Nr. 3: DNA-profiler i faderskabssag med en kvinde og hendes barn, samt to fædre (K=A+, B=A-, M1=B-, M2=0-)

Lidt hjælp til svar i opgave nr 2, både a og b kunne være fantastiske, da jeg ikke synes at kunne finde noget om det i mine bøger eller specifikt på nettet. Og generelle tips til hvad man kan skrive som "ekstra fylde" i alle opgaverne.

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2008 af Stenalt (Slettet)

Hvorfor ikke lægge links ind??


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2010 af JesperOlesen (Slettet)

Hvorfor kigger du ikke på hjemmesider omkring emnet. F.eks. skriver www.skovflaat.dk/Borrelia.htm en hel del omkring borrelia og TBE. Så brug internettet, hvor der står utroligt meget om den lille skovflåt og dens flåtbårne sygdomme.

Mvh

Jesper


Svar #3
18. januar 2010 af Fieeh (Slettet)

#2

Hvorfor kigger du ikke på hjemmesider omkring emnet. F.eks. skriver www.skovflaat.dk/Borrelia.htm en hel del omkring borrelia og TBE. Så brug internettet, hvor der står utroligt meget om den lille skovflåt og dens flåtbårne sygdomme.

Mvh

Jesper

Jeg spurgte om dette i 2008 - tror du stadig det er aktuelt? Jeg er længe færdig med gymnasiet ;)

Fie.


Skriv et svar til: Tips til biologiopgaver: Neurotoksin, Borrelia og DNA-profiler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.