Fysik

spændingsforskel

02. oktober 2008 af -Shelle- (Slettet)

Jeg skal finde spændingsforskellen mellem 2 punkter. jeg har fået oplyst at der mellem de 2 punkter omsættes 80 j i løbet af 4 sekunder, når strømstyrken er 4amper

nogle der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du ved at effekten er givet ved P=E/t. Så får du effekten til 80J/4s=20W.

P er også givet ved P=I*U, nu skal du isolere U.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2008 af mathon

U = P/I = (20 W)/(4 A) = (20 V*A)/(4 A) = 5 V


Skriv et svar til: spændingsforskel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.