Matematik

Udvikling - gennemsnitlig levetid

05. oktober 2008 af mellemulle (Slettet)

Hej eksperter :)

Nu er jeg endelig nået til sidste opgave i min aflevering..
Men jeg kan ikke helt knække den - håber der er nogen derude som kan :)

Udviklingen for den gennemsnitlige levetid blandt danske kvinder kan tilnærmelsesvis beskrives ved en lineær model: y = ax+b

x er antal år efter 1995 og y er gennemsnitlig levetid.
Middellevetiden for Q er vokset fra 78 år i 1995 til 80,3 år i 2005

Hvad er tallene a og b???

Hvornår vil gennemsnitslevetiden være oppe på 81,5 år hvis udviklingen fortsætter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af peter lind

For x=0 er y= 78. For x=10 er y=80,3


Skriv et svar til: Udvikling - gennemsnitlig levetid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.