Matematik

Bestem følgende stamfunktion

05. oktober 2008 af STKrogh (Slettet)

Nogen der har et løsningsforslag til denne?

S 4/4^x dx


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2008 af mathon

∫(4/4x)dx = 4∫4-xdx = -(4/ln(4)*4-x + k = -4(2ln(2))*(1/4x) +k = -2/ln(2)*(1/4)x + k


Svar #2
05. oktober 2008 af STKrogh (Slettet)

Tak, men det er meningen den skal laves i hånden, og jeg kan ikke integrere 4-x i hovedet.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. oktober 2008 af mathon

basisfunktion

∫axdx = (1/ln(a))*ax + k
 


Svar #4
06. oktober 2008 af STKrogh (Slettet)

Super, tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Bestem følgende stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.