Matematik

LN driller

06. oktober 2008 af KLDP (Slettet)

hey..

hvad er det modsatte af ln..?

f.eks. hvis jeg har en ligning der hedder

ln(x)= 4,16, hvordan finder jeg så x ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: ln's inverse funktion er e^x.


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. oktober 2008 af mathon

eln(x) = e4,16


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. oktober 2008 af janko (Slettet)

ln(x) = y               x = ey            hvor x > 0


Skriv et svar til: LN driller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.