Debat

muhammed krisen

07. oktober 2008 af ane t (Slettet)

Hej alle:)..

kan man betrægte muhammed krisen som en krig?

- Ane


Brugbart svar (3)

Svar #1
07. oktober 2008 af klotte (Slettet)

Hvem er i så fald ofrene ? og hvilke våben blev der brugt ? hvem vandt krigen ?


Brugbart svar (4)

Svar #2
07. oktober 2008 af janko (Slettet)

den danske befolkning... samt muslimerne, der følte sig stødt over hele "balladen"...

Trusler, men intet våben blev anvendt

Medierne vandt krigen

..........................................................................................................................................................................................

^ lidt gas må man gerne lukke ud:), men gassen er da ikke helt giftig...

Ordet krig kan forklares som en fjendtlig erklæring mellem to eller flere lande, hvorfor man på baggrund af denne forklaring ikke kan kalde det for en krig. Der var fjendtlig erklæring rettet mod Danmark fra flere lande, men vi gengældte jo ikke :d


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2008 af klotte (Slettet)

Men måske kan de der har bombet ambasader i islamabad, med tegninger som argument tro at de deltager i en krig- her er der da  tydeligvis brugt våben.


Brugbart svar (3)

Svar #4
11. oktober 2008 af Saf (Slettet)

Jyllandsposten krisen kan af nogle betragtes som en krig mod Islam. Man indvadere man de muslimske lande (korstog som bush siger) og bomber landende sønder og sammen (bare rolig det er i "demokratiets" navn), man stykker diverse tyraner i de muslimske lande, man stjæler deres ressourcer, man laver propaganda konstant mod dem, dråben i bærgeret er så at man håner deres mest eleskede person i ytringsfrihedens navn. Jeg tror en muslim vil have svært ved ikke at se dette som en krig mod Islam


Brugbart svar (2)

Svar #5
11. oktober 2008 af klotte (Slettet)

# 4 og hvilke lande er så i krig ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. oktober 2008 af klotte (Slettet)

Så vidt jeg ved bekæmpes islamisme men det er noget andet en islam. Dem der ser ned på andre religioner og demokratier er der en konflikt med.


Brugbart svar (2)

Svar #7
01. november 2008 af Saf (Slettet)

Der er ikke noget der hedder Islamisme fat det dog heller ikke kristendomisme eller lign. Der er kun noget der hedder Islam som kommer fra ordet fred og betyder fred i underkastelse af Gud. Islamisme som i kalder  det, er " en idiologi" NEJ Islam er komplekt og indenholder aspekter indenfor alt. Det er så sjovt at se folk der ingen viden har om Islam, skal bestemme hvad Islam er. Islam er som Gud har lært det  til Jesus, Moses og profeten Muhammed fred være med dem alle, ikke som i vil have det.


Brugbart svar (1)

Svar #8
02. november 2008 af CoSMoS

Saf, at blive nedladende og arrogant øger sjældent chancerne for at overbevise andre. Islamisme er et alment anerkendt fænomen, og du fremfører ingen argumenter for at det ikke skulle være en distinkt bevægelse indenfor Islam - det har ikke rigtigt noget med det spørgsmål at gøre hvad ordet Islam betyder, hvilket de fleste af os i forvejen udemærket godt er klar over. Der findes mere end en slags muslimer - heldigvis for det, om du bryder dig om det eller ej.


Brugbart svar (2)

Svar #9
16. november 2008 af Saf (Slettet)

Undskyld min tone.

Ja der findes flere forskellige muslimer, men kun en form for Islam, vi har en fælles bog og en sunnah (profetens biografi, vaner osv.). Islam er komplet, dvs ikke kun en religion men noget der indenholder retledning til alle livets aspekter. Det er først nu i vores tid, at vesten prøver at bestemme hvordan Islam skal være (nemlig noget kun indenfor husets fire døre).


??? ???????? ????????? ???????? ?????????? ??? ????????? ???????? ????? ???????????? ????????? ???????????? ??????? ?????? ??????? ????????


"O you who believe! Enter perfectly in Islam (by obeying all the rules and regulations of the Islamic religion) " (2:208)
 

Dette betyder at man ikke kan "pick and chose" i Islam (som man gør det med kristendommen). Hvis nogle muslimer påstår at Islam kun er begrænset til nogle "ritualer", kan du se at den påstand tydeligt strider imod islams lære. 

Jeg er glad for at bo i Danmark og er også etnisk dansk, men jeg er stadig muslim og det er netop min pointe.


Brugbart svar (1)

Svar #10
18. november 2008 af klotte (Slettet)

# 9 jamen det er jo lige netop dette totalitærer syn som kaldes islamisme .... Gud er stor...alt hvad gøres i gud navn er rigtigt ....de højere magter styrer dig og kalder det fred. SUK

Pist væk er dine egne valg og deres konsekvenser.....

Det er nemmere at lade sig lede end at lede sig selv ?


Brugbart svar (1)

Svar #11
18. november 2008 af 150972 (Slettet)

#9 Hvad med alle os der ikke tror på noget? Hvad skal der blive af os?

Er det ikke underligt at tror på noget som man ikke ved eksisterer/har eksisteret? (dette skal IKKE tages som en provokation men som et seriøst spørgsmål)


Brugbart svar (1)

Svar #12
18. november 2008 af klotte (Slettet)

# du vil bare få det svar at alle den rigtige guds eksistens er bevist i Jesus , Moses , Muhammed ( efterfulgt af en fred være med dem i parantes)

Og som vantro eller ikke troende kan du jo nå at blive frelst ;)


Skriv et svar til: muhammed krisen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.