Matematik

Vinkel A = ??

07. oktober 2008 af Redin (Slettet)

Jeg har en trekant hvor b=1,4 og a=1,92.. Hvordan finder jeg ud af hvad vinkel A er i grader??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2008 af mathon

..er den retvinklet?


Svar #2
07. oktober 2008 af Redin (Slettet)

Ja den er retvinklet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2008 af mathon

tan(A) = (1,92/1,4)


Svar #4
07. oktober 2008 af Redin (Slettet)

Tak :D


Svar #5
07. oktober 2008 af Redin (Slettet)

Fik det ikke helt til at virke med tan(A).. Men dog med tan^-1(1,92/1,4)
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. oktober 2008 af mathon

...det var jo meningen, at du selv skulle løse ligningen...:-)


Skriv et svar til: Vinkel A = ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.