Engelsk

Rettelse om "Vietnam-Krigen"

07. oktober 2008 af bigbang (Slettet)

Vietnam War

Vietnam War lasted from 1965-1975. The war acted among others about which governance Vietnamese should have. The communist countries China and North Korea supported the communist troops in northern Vietnam, while the United States, Australia, Thailand and others supported the government in southern Vietnam. The war ended with a victory to Northern Vietnam and ended also with a reunited Vietnam under a communist steer. The war cost 58,000 people killed U.S. soldiers and between 2 and 5.7 million Vietnamese killed.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2008 af Isomorphician

Vietnam War = The Vietnam War

The war acted among others = The war was among other things

Thailand and = Thailand, and

ended also with = also resulted in

communist = Communist

steer = rule

58,000 people killed U.S. soldiers = the lifes of 58,000 U.S. soldiers

killed = lifes.


Skriv et svar til: Rettelse om "Vietnam-Krigen"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.