Matematik

x/(1/x)

07. oktober 2008 af bobbybabz (Slettet)

hej jeg skal regne ln(x/(1/x) ud uden hjælpe midler!
selve stykket giver ln (x^2) men. . hvorfor? nogle som vil forklare hvordan det kan være?


Svar #1
07. oktober 2008 af bobbybabz (Slettet)

og nogenlunde i samme boldgade:

ln * e^2 - ln*e
det er også uden hjælpemidler og giver : lne = 1 ?
hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

x/(1/x) = x*(x/1) = x2


Svar #3
07. oktober 2008 af bobbybabz (Slettet)

jaaah for ss. . dævlen da!!
ganger med den reciproke 10000 tak! tror lige jeg henter noet kaffe (:

ved u hvad jeg gør i den næste? ln * e2 - ln*e


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2008 af fluen på væggen (Slettet)

Man bruger logaritmeregnereglen ln(a/b) = ln(a)-ln(b)...


Svar #5
07. oktober 2008 af bobbybabz (Slettet)

tak fluen som altid (:


Skriv et svar til: x/(1/x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.