Matematik

konvergensforhold

08. oktober 2008 af Nobyt (Slettet)

Vil i kloge hoveder ikke lige se, om dette er rigtigt?

Vi betragter funktionen f(x) =1 for 0<x<10

Idet f(x) fortsættes som en ulige funktion med perioden 20 på hele aksen hvilket vil sige f(x)=-f(-x) og f(x+20) =f(x) samtidig sættes f(0)=f(10)=0


Gør rede for konvergensforholdene for fourerrækken for f(x)

Jeg mener at rækken konvergerer punktvis mod f(x) i intervallet 0<x<10 og mod 0 i x=10 er det ikke rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er korrekt.


Skriv et svar til: konvergensforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.