Matematik

LOG

08. oktober 2008 af HeidiSS (Slettet)

Hej allesammen.. håber nogle derude som kan help me, er virkelig gået i stå

Antallet af æg i en tangloppe afhænger af tangloppens længde. For en bestemt art. der lever i Limfjorden har man fundet følgende sammenhæng

Log v = 3 log x - 1,54

Hvor v er antallet æg, og hvor x er tangloppens længde målt i mm

Kan jeg ikke bruge solve.. har prøvet det , men lommeregneren gider simpelthen ikke regne det ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2008 af Isomorphician

Du laver vel ikke samme fejl som i:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=583853


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

log(v) = 3·log(x) - 1.54 ⇔ v = 103·log(x) - 1.54

log(v) = 3·log(x) - 1.54 ⇔ log(v) + 1.54  = 3·log(x) ⇔ x = 10(log(v) + 1.54)/3


Skriv et svar til: LOG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.