Matematik

propertionalitetsfaktoren

09. oktober 2008 af mm :) (Slettet)

Det oplyses at variablen y er propertional med variablen x. Til x værdien 2,5 svarer y-værdien 4,375

.. Bestem propertionalitetsfaktoren.

Jeg skal bruge 2 x og y punkter for at bestemme a.. nogen der ved hvordan jeg får de punkter? Når det går igennem 0, kan jeg så godt bruge (0,0) som x1 og y1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Benyt Maclaurinpolynomier.


Svar #2
09. oktober 2008 af mm :) (Slettet)

vi har ikke lært om det endnu..


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

y = ax

4,375 = 2,5a ⇔ a = 4,375/2,5

ς.ε.ζ


Skriv et svar til: propertionalitetsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.