Fysik

SI-enhed

14. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Hvis jeg skal skrive om til km/h(time) enhed er det så sårn?

1) 

Km = 100
h = 3600
3600 / 100 = 36 * 5,82 = 209,52 Km/h
 

2)

0,40 m/s
36 * 0,40 = 14,4 km/h
 

3)
8,57 mm/s
mm = 10000
s = 3600
0,36 * 8,57 = 3,0852

4)
1,73 m/h
? Den her ved jeg ikke hvordan jeg ska regne ud er lidt forviret... :(

Er det rigtig.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2008 af mathon

1) her har du fået byttet om på afstand og tid

2) 3,6*(0,40) km/h

3) 8,57 mm/s = 0,00857 m/s
0,00857 m/s = 0,00857*3,6 km/h

4) 1,73 m/h = 0,00173 km/h
 


Svar #2
14. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Ska jeg så sige 100 / 3600 og det jeg får gange med 5,82 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. oktober 2008 af mathon

v = 100 km/h = (100/3,6) m/s = 27,78 m/s


Svar #4
15. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Var det 1.v ? Sorry er lidt forviret .. :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. oktober 2008 af mathon

ja


Skriv et svar til: SI-enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.