Matematik

3-trinsreglen

15. oktober 2008 af manday (Slettet)

Jeg har en opgave som lyder således:

Bestem ved hjælp af 3-trinsreglen f ' (x) = 3x - 1   og   x0 = 7

Først siger jeg.

?y = f(x0+h) - f(x0) = a(x0+h) + b - (ax0+b) = ah  ⇔

?y = f(7+h) - f(7) = 3(7+h)2  - 1 - (3·7 -1) = ...

er der nogen der vil hjælpe? gøre jeg det rigtigt eller?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/135489


Svar #2
15. oktober 2008 af manday (Slettet)

takker mathon.. du er den bedste :D


Skriv et svar til: 3-trinsreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.