Matematik

Delta

16. oktober 2008 af tralalej (Slettet)

Δ

Hvad er delta en betegnelse for. Jeg fatter det simpelthen ikke.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2008 af mathon

delta foran en variabel betyder ændringen i størrelsen

delta V = hastighedshændringen v2-v1

delta T = T2 - T1


Svar #2
16. oktober 2008 af tralalej (Slettet)

Okay, tror jeg har forstået :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2010 af TinaLarsen (Slettet)

Kan man så også godt sige delta m for? fx. 35,7g-18,3g? = deltam=17,4g


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2010 af mathon

Δm = 17,4g er OK


Skriv et svar til: Delta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.